Sari la conținut

Alege filtrele în loc de plastic – campania Moldindconbank de responsabilizare privind consumul de apă

  • de

Apa – zilnic folosim zeci, sute sau chiar mii de litri! Moldindconbank lansează campania de responsabilizare privind consumul de apă, dar și de reducere a amprentei asupra mediului înconjurător prin trecerea la soluții sustenabile.

„Alege filtrele în loc de plastic” – acesta este mesajul principal al campaniei. Cetățenii sunt îndemnați să renunțe la utilizarea apei îmbuteliate în sticle de plastic prin instalarea filtrelor de apă în casă. Grație acestor sisteme de filtrare, consumul apei este mai confortabil și ecologic, apa – de înaltă calitate, iar banii sunt folosiți rațional!

Din grijă pentru tine și natură, Moldindconbank acordă finanțarea necesară pentru procurarea filtrelor de apă, fiind susținută de către partenerul său, rețeaua de magazine de produse electronice și tehnică mobilă Enter, care oferă o gamă variată de filtre.

Deoarece este o inițiativă 100% pentru mediu, clienții care vor solicita creditul SMART pentru achiziționarea filtrelor de apă vor întoarce exact suma împrumutată, fiind scutiți de dobândă și diverse comisioane. Astfel, fiecare doritor poate contribui la protecția naturii prin renunțarea imediată la PET-uri, descompunerea în sol a cărora poate dura sute de ani.

Asigurarea confortului, ocrotirea sănătății, economisirea banilor clienților noștri și a resurselor naturale, precum și grija față de natură sunt principiile de care ne ghidăm, atunci când integrăm componentele de dezvoltare durabilă în ofertele de produse financiare. Deși există multe modalități de a aborda problemele de mediu, o soluție adesea trecută cu vederea este utilizarea sistemelor de filtrare în locul sticlelor de plastic de unică folosință. De aceea, am decis să oferim clienților posibilitatea de a achiziționa un filtru de apă deja azi, acum, fără a-i provoca la costuri suplimentare. Totodată, transformările reale necesită parteneriat și ne bucurăm că rețeaua de magazine Enter a răspuns pozitiv la apelul nostru de colaborare. Suntem convinși că împreună cu partenerii și clienții noștri putem progresa către ambiția de a trăi într-un mediu mai sănătos, într-o lume mai sustenabilă, fără a periclita resursele naturale”, a declarat Tzvetanka Kroumova, Prim-Vicepreşedinta Comitetului de conducere Moldindconbank.

Diverse filtre de apă calitative și pentru orice gust vor fi disponibile în credit la orice magazin Enter, fizic sau online. 

Suntem încântați să anunțăm parteneriatul de succes cu Moldindconbank, care ne ajută să consolidăm angajamentul față de practici ecologice. Prin acest parteneriat, contribuim activ la programul eco-friendly al Moldindconbank, oferind sisteme de filtrare a apei de înaltă performanță, care elimină impuritățile și păstrează mineralele esențiale, oferind o apă bogată în nutrienți. Designul lor elegant și compact se potrivește perfect sub chiuvetă, economisind spațiu și aducând un plus de comoditate, iar înlocuirea cartușelor se face rapid și fără unelte, garantând o experiență de utilizare simplă și fără efort”, a menționat Alexandru Filimon, CEO Enter.

Despre Moldindconbank

Moldindconbank este una dintre cele mai mari bănci din Republica Moldova, având o importanță sistemică. Banca oferă o gamă completă de servicii financiare tuturor categoriilor de clienţi: persoane fizice, persoane juridice şi instituții financiare. Moldindconbank este un lider în emisia de carduri bancare, atingând cifra de peste un 1,3 milioane de carduri pentru toate categoriile de clienți la situația din 31 decembrie 2023. Banca deține cel mai mare portofoliu de credite ipotecare în sistemul bancar, cota de piaţă fiind de 30,7%. Acționarul majoritar al Moldindconbank este investitorul european DOVERIE – INVEST EAD (Bulgaria) care deține 78,21% în capitalul social al băncii.

Despre Enter

Enter e o destinație de top pentru crearea unei case confortabile, unde poți găsi de la electrocasnice și gadgeturi, până la încălțăminte și îmbrăcăminte. Compania se mândrește cu diversitatea produselor oferite și cu angajamentul față de calitate și sustenabilitate, promovând ecologia prin programe inovatoare precum eUpgrade, care încurajează clienții să schimbe tehnica veche pe una nouă și mai eficientă. La Enter găsiți orice, oricând și oriunde.

Moldindconbank – mereu alături!

Articolul Alege filtrele în loc de plastic – campania Moldindconbank de responsabilizare privind consumul de apă apare prima dată în Realitatea.md.