Sari la conținut

Reacția sătenilor la un bărbat gol? Actorul care a jucat rolul lui IURA în clipul lui MAGNAT și FEOCTIST oferă detalii

  • de

Nicolae Neghin, actorul care a jucat rolul lui „Iura”, în videoclipul lui Magnat și Feoctist, la piesa „Dă-mă mamă după Iura” a povestit experiența sa. Acesta s-a filmat pentru prima dată gol pușcă, a înghețat bocnă și a avut nevoie de un cascador, povestește actorul, scrie cancan.md. 

Filmările au avut loc în luna aprilie, în satul Inești, iar peripețiile actorului au început încă neajungând la destinație, căci Nicolae s-a rătăcit. Cu întârziere, dar a ajuns la destinație.

Videoclipul a fost filmat în luna aprilie, când apa era încă foarte rece în iazul din localitate, așa că scena cu scăldatul a fost o adevărată provocare pentru Neghin. Săritura în iaz nu a putut să o execute așa că au apelat la un cascador care să o facă în locul actorului. Funcția de cascador i-a revenit regizorului.

„Filmatul acestei scene a durat aproximativ o oră și era un pic complicat să joci că primești plăcere de la scăldat cât timp corpul tău tremură de frig, iar cineva aruncă în direcția ta cu mazăre imitând trasul din armă. A fost prima experiență când m-am filmat absolut gol .”

A fost și o experiență pe alocuri dureroasă. Actorul spune că una dintre cele mai complicate scene filmate nu a ajuns în videoclip.

„Atunci când vântul nu permite dronei să facă un cadru bun, tu ești nevoit să alergi 10 duble, pe drum de piatră, desculț, ca până la urmă acest cadru să nu ajungă în clip”

Partea bună e că sătenii nu l-au blamat, nu l-au privit ciudat pe actorul care țopăia încolo-încoace gol pușcă, dimpotrivă, au fost bucuroși să colaboreze și să ajute echipa de filmare cu recuzită și nu doar.

„Neașteptată reacția sătenilor că un băiat aleargă gol prin sat sau îmbrăcat în rochie, ba mai mult, vedeam implicarea lor și susținerea, oferind gospodăriile lor, transportul sau chiar pe dânșii pentru filmatul unor scene”.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Mai multe detalii din prima zi de filmări ale videoclipului vedeți AICI.

Articolul Reacția sătenilor la un bărbat gol? Actorul care a jucat rolul lui IURA în clipul lui MAGNAT și FEOCTIST oferă detalii apare prima dată în Realitatea.md.