Sari la conținut

Cetățenii vor primi apă și primul ajutor. Locațiile din Chișinău, unde vor fi instalate corturi anticaniculă

  • de

În toate sectoarele Capitalei vor fi instalate costuri anticaniculă. Un anunț în acest sens a fost făcut de edilul Ion Ceban, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale de luni, 24 iunie. Potrivit primarului, măsurile sunt luate pentru a veni în sprijinul cetățenilor afectați de temperaturile ridicate, oferindu-le un loc unde să bea apă și să primească asistență medicală de bază.

Corturile de prim ajutor vor fi amplasate în zonele cu trafic intens și în locurile publice aglomerate, după cum urmează:

Sectorul Rîșcani: Parcul „Afgan” și „Soiuz”;
Sectorul Centru: „Gemeni”, „UNIC”;
Sectorul Buiucani: str. I. Creangă, str. Calea Iesilor;
Sectorul Botanica: McDonald’s, Centru de Tineret;
Sectorul Ciocana: bd. Mircea cel Batrin Nr. 2, Aleea Mircea cel Batrin, intersecție cu Igor Vieru.

În context, cetățenii sunt îndemnați să fie precauți și să evite expunerea prelungită la soare. Autoritățile locale precizează că vor monitoriza situația și vor oferi suport suplimentar, dacă va fi necesar.

Cetățenii sunt încurajați să utilizeze aceste corturi de prim ajutor și să fie atenți la nevoile celor din jur, în special ale persoanelor vulnerabile, precum copiii și vârstnicii.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

 

Articolul Cetățenii vor primi apă și primul ajutor. Locațiile din Chișinău, unde vor fi instalate corturi anticaniculă apare prima dată în Realitatea.md.