Sari la conținut

Se caută martorii accidentului de pe traseul Chișinău-Leușeni, soldat cu deces și persoane rănite

  • de

O persoană a decedat, iar alte trei au ajuns la spital în urma unui accident violent produs duminică, 23 iunie, pe traseul Chișinău-Leușeni. Prietenii de familie ai victimei, un bărbat de 55 ani care se afla la volanul unui automobil de model Toyota, caută martori, dar și camere de bord care au surprins momentului impactului.

Din spusele prietenilor șoferului decedat, și soția acestuia se afla în automobil în momentul impactului, iar în prezent se află în stare gravă.

„Se caută martori (înregistrări video, sau cei care au văzut cum omul o petrecut frumos timpul și după împreună cu o tânără de 19 ani, s-au urcat la volan, șoferul fiind în stare de ebrietate avansată).

Dragi prieteni, vă rog foarte insistent să distribuiți această postare, prin care mă adresezi tuturor șoferilor care s-au deplasat astăzi (n.r. duminică, 23 iunie) întâmplător între orele 06:40 și 07:10 pe traseul în apropierea Mănăstirii Condrița, care cumva au registrator auto, posibil au fixat momentul impactului.

Vă rog să ne ajutați pentru că astăzi a fost omorât un prieten de familie, iar soția sa se află în stare gravă la spital, ultimii deplasându-se regulamentară cu Toyota, fiind loviți din plin de un alt automobil”, a scris femeie pe Facebook.

Potrivit poliției, în impact a murit un șofer de 55 ani, aflat la volanul unui automobil de model Toyota, iar pasagera lui, dar și alte două persoane aflate într-un Audi, au fost transportate la spital în urma impactului. Oamenii legii spun că șoferul care se afla în Audi a refuzat testarea cu alcooltestul,

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, precizează forțele de ordine.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

FOTO Trei accidente soldate cu morți au avut loc în ultimele ore! La Telenești și un minor s-a stins din viață…

Articolul Se caută martorii accidentului de pe traseul Chișinău-Leușeni, soldat cu deces și persoane rănite apare prima dată în Realitatea.md.