Sari la conținut

VIDEO Un bărbat din Chișinău, lăsat fără aproape 2,7 milioane lei. Poliția a reținut suspecții

  • de

Doi tineri de 17 și 22 ani au fost încătușați de polițiști, fiind suspectați de escrocherie. Potrivit comunicatului emis de Poliția Națională, cei doi au fost reținuți în momentul primirii banilor de la victimă.

„Ofițerii Direcției de Poliție a mun.Chișinău în comun cu colegii Inspectoratului de poliție Centru au documentat, pe parcursul a două luni, acțiunile ilegale a doi indivizi din mun. Chișinău, suspectați de escrocherie.

Astfel, un tânăr de 22 de ani împreună cu un adolescent de 17 ani, având ca scop dobândirea ilicită a bunurilor altor persoane, prin înșelăciune și abuz de încredere, sub pretextul investițiilor pe piața financiară pe o platformă online au obținut de la un bărbat de 40 de ani din capitală bani în sumă de 2 660 000 de lei.

Victima le-a transmis bănuiților banii în mai multe tranșe”, se arată în comunicatul Poliției Naționale.

Oamenii legii spun că unul dintre bănuiți a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar minorul este cercetat în stare de libertate.

Dacă vinovația acestora va fi demonstrată, tinerii riscă închisoare de la 8 la 15 ani.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Un bărbat din Chișinău, lăsat fără aproape 2,7 milioane lei. Poliția a reținut suspecții apare prima dată în Realitatea.md.