Sari la conținut

FOTO, VIDEO Mihail Sandu din Republica Moldova va cânta la unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume

  • de

Mihail Sandu din Republica Moldova, artistul cunoscut pentru hituri precum „Mă ucidea ea”, „Who You Are” sau „Dorul mă ia”, a fost invitat să cânte la Glastonbury – unul dintre cele mai mari și prestigioase festivaluri din lume – desfășurat în perioada 26 – 30 iunie 2024.

Cântărețul va susține două recitaluri în cadrul festivalului, în zilele de joi și sâmbătă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihail (@mihail.official)

Printre cei ce se află anul acesta pe line-up se numără artiști, precum: Coldplay, Dua Lipa, SZA, Avril Lavigne și Camila Cabello.

De-a lungul anilor, scena festivalului a găzduit cele mai mari nume din toate genurile muzicale, de la The Rolling Stones, Elton John și Metallica, până la Beyoncé, Jay-Z, Oasis, Radiohead și Arctic Monkeys.

Cu peste 180 de milioane de stream-uri/vizualizări, Mihail poate fi considerat unul dintre puținii artiști experimentali care au reușit să se bucure de succes mainstream, observă Adevărul. Cu un sound eclectic, îmbinând influențe pop și funk cu alternative și electronică, Mihail a cucerit scena locală cu hiturile „Mă ucide ea” și „Who You Are”, trecând apoi granița spre Italia, Spania și Polonia.

„To Whom We Return” – albumul de debut al lui Mihail

De asemenea, a obținut un loc pe afișul prestigiosului Concert de Crăciun de la Vatican, a primit Premiul „Top of the Top” al Festivalului Sopot (PL), a câștigat discul de platină și a avut cel mai de succes hit internațional din Italia, toate acestea înainte de a se retrage într-o cabană, în pădure, timp de nouă luni, pentru a lucra la albumul său de debut.

Cel mai popular video de pe contul său de YouTube, cu peste 4 milioane de vizualizări

[bzplayer youtube=”https://www.youtube.com/watch?v=tAdthtQaoLE&ab_channel=Mihail” muted=”false”]

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul FOTO, VIDEO Mihail Sandu din Republica Moldova va cânta la unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume apare prima dată în Realitatea.md.