Sari la conținut

Liderul trupei rap-rock „Crazy Town”, care a cântat unul dintre hiturile discotecilor tinereții, a murit la 49 de ani

  • de

Presa americană transmite că rapperul din Los Angeles Shifty Shellshock a fost găsit mort în locuința sa. El a fost cofondatorul trupei rap-rock „Crazy Town”, cunoscută mai ales pentru single-ul „Butterfly”. 

O declarație a biroului medicului legist din Los Angeles a arătat că Seth Binzer (numele din buletin) a murit pe 24 iunie 2024. Rapperul a fost găsit mort la domiciliu, dar cauza decesului nu a fost încă confirmată.

Shellshock a cofondat trupa împreună cu Bret Mazur pe care l-a cunoscut în 1992. Cei doi au înființat inițial o trupă numită „Brimstone Sluggers” în 1995, înainte de a forma „Crazy Town” în 1999.

„Butterfly” a devenit cel mai de succes și notabil single al trupei, după ce a ajuns în Billboard Hot 100 și a rămas acolo timp de două săptămâni. Cu single-ul trupei ajungând numărul 1 în mai multe țări, albumul lor de debut „The Gift of Game” s-a vândut în peste 1,5 milioane de exemplare, deși acest succes a fost de scurtă durată.

[bzplayer youtube=”https://www.youtube.com/watch?v=6FEDrU85FLE&ab_channel=CrazyTownVEVO” muted=”false”]

Trupa s-a destrămat în 2003, după ce al doilea album „Darkhorse” nu a reușit să facă furori la lansarea sa în 2002. În acest timp, a lucrat și la cariera sa solo, colaborând cu Paul Oakenfold, un muzician și producător britanic.

De-a lungul anilor, Shellshock a vorbit despre luptele sale cu dependența de droguri. În 2012, el a fost internat în spital după ce și-a pierdut cunoștința și a intrat în comă, înainte de a-și reveni.

Shellshock era tată a trei copii.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Liderul trupei rap-rock „Crazy Town”, care a cântat unul dintre hiturile discotecilor tinereții, a murit la 49 de ani apare prima dată în Realitatea.md.