Sari la conținut

TRAGEDIE la Cahul. Un minor de 17 ani a murit într-un accident provocat de un șofer beat criță

  • de

Un minor de 17 ani a murit, după ce a fost implicat într-un accident grav. Tragedia s-a produs luni seara, pe centura de ocolire a orașului Cahul.

Potrivit Poliției Naționale, un tânăr de 22 de ani în stare de ebrietate avansată la volanul unui BMW, având doi pasageri printre care și un minor de 17 ani, nu s-a isprăvit cu conducerea mașinii și a derapat de pe traseu, inversându-se. În rezultat, pasagerul minor, fără centura cuplată, a fost aruncat din automobil. În urma traumelor primite, din nefericire, tânărul a decedat.

Șoferul a fost supus testării alcoolscopice, iar rezultatul testului a arătat o concentrație de 0,81 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost reținut pentru 72 de ore.

„Amintim părinților să supravegheze minorii, să monitorizeze unde și cu cine pleacă, dar și absența lor de la domiciliu la ore târzii. În context amintim că alcoolul la volan și necuplarea centurii de siguranță pot face victime”, transmite Poliția Republicii Moldova.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul TRAGEDIE la Cahul. Un minor de 17 ani a murit într-un accident provocat de un șofer beat criță apare prima dată în Realitatea.md.