Sari la conținut

Veste bună pentru diasporă! Echipele mobile ale ASP activează la Moscova și Tel Aviv

  • de

În perioada 17 iunie – 05 iulie 2024, reprezentanții Agenției Servicii Publice se află în misiuni de lucru în Statul Israel și Federația Rusă.

Împreună cu funcționarii Ambasadelor Republicii Moldova în Israel și Rusia, aceștia oferă servicii de eliberare a actelor de identitate și de stare civilă.

În perioada de 17-21 iunie 2024 au fost recepționate:

380 cereri pentru eliberarea buletinului și a pașaportului cetățeanului RM;

260 cereri pentru înregistrarea actelor de stare civilă.

Cetățenii Republicii Moldova, care se află în Israel și Rusia și care au nevoie să-și reînnoiască pașapoartele, buletinele de identitate, precum și să obțină acte de stare civilă (certificate de naștere, certificate de căsătorie, duplicate ale acestora), pot apela la serviciile prestate de echipele mobile ale Agenției Servicii Publice în cadrul Ambasadelor RM în Statul Israel și Federația Rusă.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Informația detaliată privind lista de acte necesare pentru documentare, dar și programarea la serviciile echipei mobile a ASP poate fi accesată pe paginile web oficiale ale Ambasadelor RM în Israel și Rusia.

Articolul Veste bună pentru diasporă! Echipele mobile ale ASP activează la Moscova și Tel Aviv apare prima dată în Realitatea.md.