Sari la conținut

VIDEO cu 4 vehicule și 47 de bărbați care veneau ilegal din Ucraina în Moldova, la hotar. Au plătit zeci de mii

  • de

Patru vehicule care transportau ilegal bărbați din Ucraina în Moldova au fost identificate la hotar. În total, 47u de bărbați au plătit între 5000 și 18.5000 de dolari ca să părăsească țara vecină.

Conform oamenilor legii din țara vecină, cele patru microbuze formau o coloană, în fața căreia se deplasa un SUV. În mașină se afla un șofer și un pasager.

Incidentul a avut loc pe 21 iunie, în regiunea Odesa. Pe numele celor vizați au fost deschise dosare penale, pentru transportul ilegal de persoane peste hotarele Ucrainei.

„Clienții” erau găsiți prin intermediul canalelor de Telegram. Unii dintre ei au plătit integral pentru „serviciile” prestate, pe când alții au oferit doar un avans.

Persoanele care transportau cetățenii ucraineni nu le ofereau garanții. Aceștia au mers circa 100 de kilometri pe saltele, la podea. Pe numele lor sunt inițiate cauze contravenționale.

Articolul VIDEO cu 4 vehicule și 47 de bărbați care veneau ilegal din Ucraina în Moldova, la hotar. Au plătit zeci de mii apare prima dată în Realitatea.md.