Sari la conținut

De Ziua Antreprenorului, ODA va anunța beneficiarii granturilor finanțate de Guvern și UE

  • de

Pe 27 iunie, Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) va marca Ziua Antreprenorului, o sărbătoare dedicată inovatorilor și liderilor din mediul de afaceri. Evenimentul are loc în cadrul unui parteneriat guvernamental și va reuni antreprenori, consultanți în afaceri și reprezentanți ai sectorului privat.

Printre subiectele care urmează a fi discutate este accesul antreprenorilor la finanțare, dar și care sunt principalele provocări și perspective de dezvoltare pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii. Totodată, vor fi anunțați câștigătorii de granturi prin programele ODA.

În ultimii doi ani, peste 8.300 de antreprenori au fost susținuți prin programele gestionate de Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, finanțate de Guvernul Republicii Moldova și Uniunea Europeană.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Reamintim că pe parcursul anilor 2023-2026, proiectul „Uniunea Europeană pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii” (UE pentru IMM-uri), în valoare de 8 milioane de euro, va suplimenta resursele financiare nerambursabile disponibile pentru IMM-uri prin programele esențiale gestionate de ODA.

Obiectivul general al „UE pentru IMM-uri” este să contribuie la o dezvoltare economică durabilă, incluzivă și rezilientă, susținând tranziția ecologică în Republica Moldova. Inițiativa își propune să îmbunătățească climatul investițional, capacitatea de angajare și mediul de afaceri pentru IMM-uri, în special în zonele rurale.

Articolul De Ziua Antreprenorului, ODA va anunța beneficiarii granturilor finanțate de Guvern și UE apare prima dată în Realitatea.md.