Sari la conținut

Fondatorul Bestseller, acuzat de abuz! Soția pusă „să meargă în patru labe prin biserică”, iar amanta – avansată

  • de

Fondatorul unei rețele de librării de la noi din țară, Ion Bargan a fost acuzat public de către fosta lui soție de abuz, diverse forme de violență și că ar fi pus intenționat în pericol viața copilului lor, diagnosticat cu autism. Femeia a povestit partea ei de adevăr în cadrul unui monolog, pentru jurnalistul Dorin Galben, scrie cancan.md.

Ion și Mariana Bargan au fost un cuplu popular pe rețele de socializare, cunoscuți în special pentru afacerea comună care o dezvoltau și modul de viață sănătos pe care-l duceau în tandem. Femeia însă spune că aparențele despre familia lor sunt foarte amăgitoare. În spatele postărilor inspiraționale stă realitatea cruntă, în care ea ar fi fost victima.

„Toată presiunea asupra mea, nu a apărut brusc, a evoluat în timp. Prima dată când m-a ofensat a fost când mi-a spus că sunt proastă și că nu gândesc cu capul. După care a început să-mi dicteze în ce haine să mă îmbrac. Mi-am aruncat hainele cu umerii goi, cu pietricele, am început să umblu în fuste lungi, mama lui mi-a spus că ar fi bine să umblu îmbrobodită…

Au fost multe momente în care flirta cu alte femei, se comporta ca și cum ele erau soțiile lui și eu eram un nimeni. De foarte multe ori am fost întrebată tu cine ești. Eu glumeam, soția însărcinată a directorului. Era o tânără care nu avea nicio experiență în lucrul cu cărțile, lucra de două luni la Bestseller și făcea foarte multe gafe pentru care nu era mustrată. Primea cadouri din partea lui, mărire de salariu… La momentul dat i-a dat funcția de director executiv, avea ștampilă, se semna în locul lui și îl reprezenta pe el când el nu era pe loc. Eu l-am întrebat de ce a făcut acest lucru, se încurca în declarații. L-am rugat, într-un final, să aleagă între mine și ea, pentru că nu mai puteam răbda această bătaie de joc. El a ales-o pe ea. Ea a continuat să lucreze acolo”, povestește Mariana.

Mariana aduce acuzații și familiei lui Bargan, mai scrie cancan.md.

„Înainte să apară copii am fost la mânăstire, unde am fost impusă de fostul meu soț și fosta mea soacră să merg în patru labe prin biserică de față cu toată lumea. Acest abuz spiritual la care am fost supusă m-a îndepărtat pentru o perioadă destul de lungă de Dumnezeu”, a conchis aceasta.

Potrivit cancan.md, fosta soție a mai anunțat că afacerea lui Bargan de află în prag de faliment și că acesta ar fi dezămăgit mulți autori, neîndeplinindu-și obligațiunile.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/zYqCSkRSVgU” muted=”false”]

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

La scurt timp după difuzarea monologului, în același fotoliu s-a așezat și Ion Bargan, pentru a-și spune partea lui de adevăr. Acesta a început a plânge, iar rând pe rând, a negat aproape toate acuzațiile aduse de fosta lui soție, scrie cancan.md.

„Nu am ridicat niciodată mâna asupra copiilor, asupra fostei soții. Toate aceste învinuiri sunt niște invenții. Chiar dacă suntem foști soți, suntem părinți și copiii nu ar trebui să vadă că părinții se atacă unul pe altul… Mi s-a spus de atâtea ori că eu nu pot avea grijă de Matei, că eu am început și să cred în asta. Dar acum eu sunt convins că pot avea grijă atât de Matei, cât și de Maria”, spune Bargan.

Bargan neagă și că ar fi înșelat soția și spune că Mariana era extrem de geloasă.

„A cerut să o sun, să-i spun că o eliberez din funcție. I-am spus că nu am nimic cu acea persoană. Atunci pentru prima dată mi-a spus că vrea să divorțăm. A aruncat inelul atunci. Eu m-am enervat și i-am spus un cuvânt urât. I l-am spus o dată și mi-am cerut iertare, iar ea îmi amintea mereu de acel cuvânt. Câteva luni în urmă tot am numit-o cu un cuvânt urât, după care am regretat. De mic copil spuneam că nu voi vorbi cuvinte necenzurate, însă atunci când le-am spus eram într-o stare foarte rea”, recunoaște Bargan, scrie cancan.md.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/fJNiLcuvt8w” muted=”false”]

Articolul Fondatorul Bestseller, acuzat de abuz! Soția pusă „să meargă în patru labe prin biserică”, iar amanta – avansată apare prima dată în Realitatea.md.