Sari la conținut

„O dramă care merită să fie în centrul unui film artistic!” Vlad Kulminski, despre licitația de la Aeroport

  • de

Directorul executiv al Institutului pentru Inițiative Strategice, Vlad Kulminski, consideră că licitația spațiilor comerciale de la aeroportul din Chișinău seamănă cu o dramă care merită să fie în centrul unui film artistic. Opinia a fost exprimată în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4. Potrivit lui, acest concurs trebuie să fie organizat în mod transparent, deoarece „există responsabilitatea de astăzi, dar există și responsabilitatea de mâine”, scrie ziua.md.

„Este chiar o dramă care merită să fie în centrul unui film artistic, care se termină cu bine. (…) Aici este și o altă întrebare. Până la urmă, acest concurs trebuie să fie organizat în mod transparent. Există responsabilitatea de astăzi, dar există și responsabilitatea de mâine. Și eu cred că toată lumea înțelege acest lucru. Nu cred că cineva vrea să organizeze acest concurs ca să fie întrebări atunci când va veni o altă guvernare, de exemplu”, a declarat Kulminski.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că, în data de 21 iunie, cea de-a treia licitație cu privire la închirierea spațiilor comerciale de la Aeroportul din Chișinău a fost suspendată din nou, după ce Curtea Constituțională (CC) a declarat neconstituțional amendamentul propus de deputatul PAS, Radu Marian, și votat de Parlament, care prevedea extinderea termenului de închiriere a spațiilor din incinta aerogării de la 3 la 5 ani să fie posibilă.

Articolul „O dramă care merită să fie în centrul unui film artistic!” Vlad Kulminski, despre licitația de la Aeroport apare prima dată în Realitatea.md.