Sari la conținut

Șofer de BMW, în stare de ebrietate avansată a provocat un accident grav la Cahul. Un minor de 17 ani a decedat

  • de

Un accident tragic a avut loc în noaptea dintre 24 și 25 iunie în apropiere de municipiul Cahul, pe traseul de ocolire a localității spre satul Roșu în urma căruia un minor a decedat.

Polițiștii au stabilit că un tânăr de 22 de ani în stare de ebrietate avansată la volanul unui BMW, având doi pasageri printre care și un minor de 17 ani, nu s-a isprăvit cu conducerea mașinii și a derapat de pe traseu, inversându-se. În rezultat, pasagerul minor, fără centura cuplată, a fost aruncat din automobil, iar în urma traumelor primite a decedat.

Șoferul a fost supus testării alcoolscopice, iar rezultatul testului a arătat o concentrație de 0,81 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Oamenii legii vin cu recomandări către părinți să supravegheze minorii, să monitorizeze unde și cu cine pleacă, dar și absența lor de la domiciliu la ore târzii.

Alcoolul la volan și necuplarea centurii de siguranță pot face victime.

Articolul Șofer de BMW, în stare de ebrietate avansată a provocat un accident grav la Cahul. Un minor de 17 ani a decedat apare prima dată în Realitatea.md.