Sari la conținut

Toți absolvenții din Moldova trebuie să știe asta. Cum să-ți vezi notele de la BAC

  • de

Joi, 27 iunie, vor fi afișate rezultatele la examenele de bacalaureat, sesiunea 2024. Absolvenții au posibilitatea să afle notele prin două modalități: fizic la centrele de bacalaureat, acolo unde au suținut examenele, sau online.

În cazul în care absolvenții vor să-și vadă rezultatele de la distanță, o pot face prin intermediul bac.gov.md, în baza unei parole unice. Este vorba de un cod din șase cifre, atribuit fiecărui elev.

Pagina bac.gov.md va fi disponibilă abia joi dimineața, 27 iunie, începând cu ora 08:00.

Prin intermediul acestei platforme, absolvenții au posibilitatea să vadă testele verificate și notele acordate pentru fiecare probă de examen, serviciu disponibil în perioada 27 – 28 iunie 2024.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că joi, pe data de 27 iunie, în centrele de bacalaureat din țară vor fi afișate rezultatele din sesiunea de bază. Potrivit MEC, în perioada 27-28 iunie 2024, candidații care nu sunt de acord cu notele obținute pot depune contestații la Centrele de Bacalaureat între orele 9:00–18:00.

Emoții mari pentru absolvenți! Au rămas ore numărate până când vor afla rezultatele la examenele de BAC

Articolul Toți absolvenții din Moldova trebuie să știe asta. Cum să-ți vezi notele de la BAC apare prima dată în Realitatea.md.