Sari la conținut

VIDEO Bere cu vodcă lângă Lenin şi borş în „ţara care nu există”. Aventurile unui TikToker străin, călător prin Moldova

  • de

TikTokerul din SUA Christian Grossi, care a călătorit deja în zeci de ţări, a ajuns în Republica Moldova. Tânărul a publicat deja câteva mai multe secvențe cu aventurile pe care le trăiește la noi, după ce a rămas încântat de România.

După o escapadă cu maşină şi prezentarea numărului său de hotel, creatorul de conținut le-a arătat urmăritorilor săi „țara care nu există”. Acesta le-a vorbit despre monumentele sovietice din Transnistria, le-a arătat mașinile pe care le utilizează localnicii și monumentele sovietice.

Blogherul se pare că a rămas uimit de faptul că în regiune se consideră că al Doilea Război Mondial a început în 1941, nu în 1939. Totodată, el a relatat despre „biletul de intrare” în regiune și termenul în care trebuie să părăsească zona separatistă.

Localnicii au încercat să îi explice cum se servesc bucatele și l-au făcut puțin confuz când i-au spus că trebuie să servească întâi vodca, apoi să mănânce supa, însă se pare că i-au fost dragi chelnerițele de la Tiraspol, îmbrăcate „like a babușca”.

Articolul VIDEO Bere cu vodcă lângă Lenin şi borş în „ţara care nu există”. Aventurile unui TikToker străin, călător prin Moldova apare prima dată în Realitatea.md.