Sari la conținut

VIDEO Droguri de peste 2 milioane de lei, găsite la domiciliul unui tânăr din Capitală. Riscă o pedeapsă usturătoare

  • de

Un bărbat de 29 ani din Chișinău, suspectat de crearea și adminstrarea unui canal de Telegram destinat vânzării drogurilor, a fost reținut de oamenii legii și plasat în arest pentru 30 de zile. 

În cadrul investigațiilor, polițiștii au stabilit că suspectul încasa mijloace financiare ilegale de la consumatori prin intermediul plăților electronice. Ulterior, banii erau transferați pe conturi bancare curente și extrași din bancomate.

„În rezultatul efectuării perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat 6 pachete a câte 0,5 kg de masa vegetală asemănătoare cu cannabis, de tip hidropon (în total 3 kg),  2 kg 550 grame de masă vegetală asemănătoare cu hașișul, precum și 2 telefoane mobile. Valoarea estimativă a drogurilor ridicate constituie două milioane de lei. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru faptul circulației ilegale a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, transmite Poliția Națională. 

Dacă vinovăția bărbatului va fi demonstrată, acesta riscă închisoare de la 7 la 15 de ani.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Droguri de peste 2 milioane de lei, găsite la domiciliul unui tânăr din Capitală. Riscă o pedeapsă usturătoare apare prima dată în Realitatea.md.