Sari la conținut

VIDEO Mitropolia Basarabiei vine în ajutorul locuitorilor din Bălți! A donat un microbuz pentru servicii funerare

  • de

Episcopia de Bălți a Mitropoliei Basarabiei a donat un microbuz pentru servicii funerare Direcției Reparații și Construcții Drumuri Bălți, răspunzând astfel nevoilor urgente ale direcției, scrie NordNews.

Microbuzul, destinat serviciilor funerare, vine să întărească capacitatea municipalității de a oferi servicii adecvate cetățenilor, în urma multiplelor solicitări adresate de conducerea direcției.

„Când am auzit că au nevoie de un sprijin, este vorba despre un autovehicul, am apelat la prietenii noștri de peste Prut, stareți, preoți și nici de data aceasta nu ne-au lăsat și ne-au ajutat, pentru că creștinul adevărat trebuie sa facă fapte bune în fiecare zi”, susține Preasfințitul Antonie, Episcop de Bălţi al Mitropoliei Basarabiei

Cristina Sochirca, directorul interimar al Direcției a salutat gestul făcut de creștinii Mitropoliei Basarabiei.

„Ziua de astăzi este semnificativă pentru noi, pentru că ne-a fost făcut un cadou plăcutAceastă donație va fi utilizat pentru cetățeni. Cu sufletul deschis l-am acceptat și suntem bucuroși că sunt oameni cu inimi mari, care sunt gata să ajute”, menționează Cristina Sochircă, director interimar DRCD

Episcopia de Bălți continuă să sprijine comunitatea locală prin diverse inițiative, oferind burse pentru studenți, donații de cărți, produse alimentare și suport material pentru persoanele cu venituri modeste.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/48tJkFGL3pI” muted=”false”]

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Mitropolia Basarabiei vine în ajutorul locuitorilor din Bălți! A donat un microbuz pentru servicii funerare apare prima dată în Realitatea.md.