Sari la conținut

O nouă calificare! Sportivul Serghei Marghiev va reprezenta Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Paris

  • de

Sportivul Serghei Marghiev va reprezenta țara noastră la Jocurile Olimpice de la Paris, în proba de aruncare a ciocanului. Anunțul a fost făcut de Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale.

„După Zalina Marghieva, și fratele acesteia Serghei Marghiev ne va reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Paris, în proba de aruncare a ciocanului. Atletul de la Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale a obținut calificarea în baza Clasamentului „World Athletics – Road to Paris 24”, un sistem complex de punctaj, care ține cont de rezultatele obținute la competiții oficiale în perioada de calificare”, transmite Centrul.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că cele 48 de probe atletice din programul Jocurilor Olimpice 2024 se vor desfășura în perioada 1 – 11 august 2024.

Totodată, Republica Moldova va fi reprezentată de următorii sportivi: Anastasia NichitaIrina Rîngaci, Victor Ciobanu, Valentin Petic și Mariana Dragutan, Serghei Tarnovschi, Daniela Cociu, Maria Olarasu, Dan Olaru, Alisa Glinka, Anna Dulce, Marin Robu, Zalina Marghieva și Mihail Latîșev, Alexandra Mîrca și Radu Lefter. 

Articolul O nouă calificare! Sportivul Serghei Marghiev va reprezenta Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Paris apare prima dată în Realitatea.md.