Sari la conținut

Șefa Parchetului European va întreprinde o vizită la Chișinău. Așteptările premierului Recean

  • de

Șefa Parchetului European (EPPO), Laura Codruța Kövesi, urmează să întreprindă o vizită la Chișinău. Despre acest lucru a anunțat premierul Dorin Recean, la o emisiune de la Jurnal TV. Recean a menționat că vor fi câteva întrevederi cu procurorii și judecătorii moldoveni, dar și cu studenți de la facultatea de drept.

„Iată acum când am deschis negocierile, în cadrul Conferinței Interguvernamentale UE – Republica Moldova de la Luxemburg, cu mare plăcere am întâlnit-o pe doamna Codruța Kövesi și am convenit că fie în luna iulie, fie în luna septembrie, va veni la Chișinău și vom avea întâlniri cu procurorii, cu judecătorii, cu INJ-ul, cu cei de la Facultatea de Juridică de la USM, ca să încurajăm oamenii să fie integri, profesioniști, și cel mai important – curajoși”, a precizat premierul Dorin Recean.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Recent, la prima conferință interguvernamentală UE-Moldova, șefa Parchetului European a declarat că reformele pe care le implementează Republica Moldova în calea sa spre aderarea la Uniunea Europeană sunt necesare nu pentru satisfacerea intereselor Bruxelles-ului sau ale statelor membre ale blocului comunitar, ci pentru beneficiul propriilor cetățeni.

Kovesi: Reformele în calea spre UE, nu sunt necesare pentru a satisface Bruxelles, ci pentru beneficiul moldovenilor

Articolul Șefa Parchetului European va întreprinde o vizită la Chișinău. Așteptările premierului Recean apare prima dată în Realitatea.md.