Sari la conținut

O ștamilă poștală specială – pusă în circulație. Este dedicată medaliaților moldoveni de la Jocurile Olimpice

  • de

Poșta Moldovei a pus astăzi, 6 septembrie, în circulație Ștampila poștală specială „Medaliații Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de vară. Paris 2024”.

„Ștampila poștală specială dedicată medaliaților moldoveni de la Jocurile Olimpice de vară din Paris 2024 onorează contribuția și performanțele lor pe scena internațională. De asemenea, aceasta va contribui la promovarea sportului în Republica Moldova și la inspirarea tinerelor talente să-și urmeze visurile”, transmite Poșta.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că judocanul Denis Vieru, în vârstă de 28 de ani, a obținut prima medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris. El l-a învins pe francezul Walide Khyar în lupta pentru locul trei. Cea de-a doua medalie de bronz a fost câștigată de către Adil Osmanov, după lupta cu italianul Manuel Lombardo.

Luptătoarea Anastasia Nichita a adus argintul olimpic de la JO de la Paris la categoria de greutate de până la 57 de kg. Ea este prima femeie din Republica Moldova care a obținut argintul olimpic.

Serghei Tarnovschi a obținut și el medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Canoistul a înregistrat rezultatul 3:44.68.

Articolul O ștamilă poștală specială – pusă în circulație. Este dedicată medaliaților moldoveni de la Jocurile Olimpice apare prima dată în Realitatea.md.