Sari la conținut

Un moldovean a decedat într-un accident de camion în SUA. Familia are nevoie de ajutor

  • de

Patru copii au rămas orfani de tată. Iurie Chetrușca și-a pierdut viața într-un tragic accident de camion produs în Statele Unite ale Americii, miercuri, 4 septembrie curent.

Familia Chetrușca are nevoie de 100 000 dolari pentru a acoperi costurile înmormântărilor și cheltuielile zilnice.

„Trecerea sa neașteptată a lăsat un gol imens în inimile familiei și comunității, și vă cerem ajutorul în această perioadă extrem de dificilă. Fondurile strânse vor merge direct pentru a sprijini familia sa, acoperind costurile înmormântării și ajutând la cheltuielile de trai ale copiilor săi pe măsură ce se adaptează la viața fără tatăl lor. Orice contribuție, oricât de mică, va face o diferență în viețile copiilor lui Iurie. Suntem extrem de recunoscători pentru orice sprijin pe care îl puteți oferi și vă mulțumim din toată inima pentru că ajutați această familie în timpul lor de nevoie”, scrie gofundme.com.

Cine vrea să întindă o mână de ajutor familiei poate accesa acest LINK.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Iurie Chetrușca, în vârstă de 43 de ani, a murit într-un accident rutier în Statele Unite ale Americii. Impactul mortal a avut loc pe 4 septembrie. Moldoveanul se afla la volanul unui camion. Investigația preliminară a arătat că o semiremorcă a fost lovită din spate de o mașină Freightliner din 2020, care a ajuns ulterior într-un tractor-remorcă de model Volvo 2023 condus de moldovean. Urmare a impactului a început să ardă remorca mașinii Freightliner, dar și cabina și remorca camionului condus de moldovean, scrie pulsmedia.md.

Articolul Un moldovean a decedat într-un accident de camion în SUA. Familia are nevoie de ajutor apare prima dată în Realitatea.md.