Sari la conținut

Viceprimarul municipiului Soroca și doi funcționari, încătușați miercuri de ofițerii CNA, plasați în arest

  • de

Viceprimarul municipiului Soroca, arhitectul șef și secretarul Consiliului municipal reținuți miercuri, 4 septembrie, au fost plasați în arest la domiciliu. Aceștia sunt vizați în mai multe dosare de trucare a unor licitații publice.

„Judecătoria Bălți a decis plasarea în arest la domiciliu, pentru 30 de zile, a viceprimarului municipiului Soroca, a arhitectului șef și a secretarului Consiliului municipal, reținuți de CNA în dosare ce vizează trucarea unor licitații publice”, transmite Centrul Național Anticorupție (CNA).

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că miercuri, 4 septembrie, CNA a desfășurat percheziții în mai multe dosare pornite pe fapte de corupere activă, pasivă și trafic de influență în dosare de corupție ce vizează trucarea unor licitații publice. Potrivit surselor realitatea.md este vorba de viceprimarul Ghenadie Mînăscurtă, arhitectul Grigore Guțu și secretarul Marcel Buşan.

VIDEO cu viceprimarul din Soroca, reținut de CNA. Ar fi cerut drept mulțumire o plăcintă

 

Articolul Viceprimarul municipiului Soroca și doi funcționari, încătușați miercuri de ofițerii CNA, plasați în arest apare prima dată în Realitatea.md.