Sari la conținut

VIDEO Antreprenorii din Moldova visează la o țară cu mai mulți turiști și diaspora revenită acasă

  • de

Antreprenorii moldoveni își pot deschide o afacere oriunde pe glob, însă aleg să rămână acasă. Cu acest gând a început Aliona Butacova, fondatoarea complexului agroturistic ecologic Hill&Valley, situat la doar 30 minute de Chișinău, să-și relateze povestea de succes, scrie IPN.

Într-un scurt interviu video, realizat în contextul unei campanii de informare și educație electorală privind integrarea europeană a R. Moldova, Butacova a vorbit despre prima sa experiență în Europa și despre așteptările sale de la Uniunea Europeană.

„Prima mea călătorie în Europa a fost în 2008, la Praga, și am fost profund impresionată de ordinea, curățenia și transportul public care vine mereu la timp. De la Uniunea Europeană aștept acces la finanțări, siguranță și servicii de calitate, care să ne ridice standardele de viață”, a spus Butacova.

Referindu-se la viitorul Moldovei, antreprenoarea și-a exprimat dorința de a vedea „mai mulți turiști în țară și ca diaspora să revină acasă”.

[bzplayer youtube=”https://www.youtube.com/watch?v=VLuzXj5fomc” muted=”false”]

Interviul cu Aliona Butacova este primul din seria unor mărturii ale antreprenorilor moldoveni, menite să implice mediul de afaceri în susținerea referendumului pentru integrarea europeană care va avea loc pe 20 octombrie 2024.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Antreprenorii din Moldova visează la o țară cu mai mulți turiști și diaspora revenită acasă apare prima dată în Realitatea.md.