Sari la conținut

Doi milionari din România, viitorii proprietari ai unui prestigios complex hotelier de 5 stele din Elveția

  • de

Frații Adrian și Dragoș Pavăl, proprietarii Dedeman, sunt pe cale să finalizeze o nouă achiziție majoră pe piața internațională. În săptămânile următoare, aceștia vor deveni viitorii proprietari ai unui prestigios complex hotelier de 5 stele din Elveția, consolidându-și astfel portofoliul de proprietăți exclusiviste, scrie bani.md.

Aceasta nu este prima investiție de peste hotare a „fraților Dedeman”. Cu afaceri care prosperă, Adrian și Dragoș Pavăl și-au extins semnificativ activitatea dincolo de granițele României, diversificându-și investițiile și în alte țări. Noua achiziție subliniază succesul și ambiția celor doi antreprenori de a continua expansiunea internațională.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Potrivit profit.ro, tranzacția va fi finalizată în săptămânile care urmează. După ce vor intra în posesia complexului hotelier, frații Adrian și Dragoș Pavăl au de gând să-l redeschidă în anul 2025.

Articolul Doi milionari din România, viitorii proprietari ai unui prestigios complex hotelier de 5 stele din Elveția apare prima dată în Realitatea.md.