Sari la conținut

Vedetă din „Stăpânul inelelor”, cuvinte dure la adresa fostei regine: Elisabeta a II-a era „nepoliticoasă”

  • de

Actorul Ian McKellen, vedeta din „Lord of the Rings/Stăpânul inelelor” în vârstă de 85 de ani, nu s-a ferit niciodată să-și spună părerile despre familia regală britanică și nu a făcut-o nici atunci când s-a întâlnit cu regretata regină Elisabeta a II-a, în anul 2008, conform adevarul.ro.

Actorul a mărturisit că întâlnirea cu suverana nu a fost tocmai pe placul său.

„Când am primit o medalie pentru actorie, ea a spus: «Faci asta de foarte mult timp». I-am spus: «Ei bine, nu la fel de mult ca tine»”. Am primit un zâmbet pentru asta, dar apoi ea a spus, «Mai merge cineva la teatru?» Asta e foarte nepoliticos când dai cuiva o medalie pentru actorie. A însemnat: «Îi pasă cuiva de tine, pentru că mie nu-mi pasă. Acum pleacă!»”, a adăugat McKellen.

Actorul a mai fost de părere că regina a fost „destul de nebună” spre sfârșitul vieții. Amintim faptul că suverana a murit în luna septembrie a anului 2022, la vârsta de 96 de ani.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Regina Elisabeta a II-a nu a fost singurul membru al familiei despre care actorul din „The Good Liar/Maestrul minciunilor” a avut opinii ferme. McKellen a spus că regele Charles al III-lea este „cu siguranță de partea lui Harry” în ceea ce privește relația distantă a ducelui de Sussex cu fratele său, prințul William.

„Imaginează-ți că te-ai născut în familia regală. Am fost un pic în viața publică, dar acești oameni sunt în închisoare. Ei nu pot face nimic normal. Vă puteți imagina că trebuie să fiți amabili cu toți cei cu care vorbiți? Jos pălăria pentru toți cei care reușesc să rămână sănătoși în această lume. Cum a reușit Ducele de Edinburgh (n.red Prințul Philip)”, a spus actorul.

„Cât despre Harry, probabil că nu este suficient de inteligent sau nu are prietenii potriviți pentru a fi ajutat cu adevărat”, a afirmat McKellen.

Articolul Vedetă din „Stăpânul inelelor”, cuvinte dure la adresa fostei regine: Elisabeta a II-a era „nepoliticoasă” apare prima dată în Realitatea.md.