Sari la conținut

VIDEO Moment special la Castel Mimi. CEO REALITATEA, premiat la spectacolul de gală în cadrul festivalului VinOpera

  • de

Dumitru Țîra, fondatorul și directorul Grupului de Presă REALITATEA, a urcat vineri seara, 6 septembrie curent, pe scena de la Castel Mimi, acolo unde a avut loc spectacolul de gală în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică Clasică VinOpera, ajuns la cea de-a VII-a ediție.

Grupul de presă Realitatea este partenerul media al festivalului pentru a-l doilea an consecutiv, iar Dumitru Țîra a primit un trofeu în semn de recunoștință.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Spectacolul de Gală de la Castel Mimi Wine Resort din 6 septembrie i-a avut ca invitaţi pe Alin Stoica, solist al Operei Române din Bucureşti; baritonul Andrei Jilihovschi, moldovean care a fost solist al Teatrului Bolshoi din Moscova; tenorul spaniol David Banos şi moldoveanca solistă a Operei Române din Craiova, Mariana Bulicanu. Prezenţa remarcabilă a serii a fost soprana Elena Moşuc, care în anul 2019 a obţinut trofeul prestigiosului concurs „Oscar della Lirica”, devenind astfel una dintre cele mai valoroase soprane ale lumii.

Soliştii au fost acompaniaţi de peste 100 de artişti instrumentişti ai Orchestrei Simfonice a Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”, dirijor Dumitru Cârciumaru.

Festivalul Internaţional VinOpera, ediţia a VII-a vine cu două concerte gratuite, care se vor desfăşura în localităţile Teliţa, pe 14 septembrie şi Bulboaca, pe 15 septembrie. Potrivit organizatorilor, publicul va avea parte de un spectacol unic, cu participarea Orchestrei Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici”.

Articolul VIDEO Moment special la Castel Mimi. CEO REALITATEA, premiat la spectacolul de gală în cadrul festivalului VinOpera apare prima dată în Realitatea.md.