Sari la conținut

A recurs la un gest disperat. Un ucrainean s-a căsătorit cu soacra pentru a scăpa de război

  • de

Un cetățean al Ucrainei a recurs la un gest extrem, în încercarea de a scăpa de război. Bărbatul în vârstă de 28 de ani s-a căsătorit cu propria soacră, dar vameşii ucraineni au bănuit că ceva nu e în regulă.

Cei doi ”soţi” au încercat să treacă graniţa spre Polonia. Luaţi la întrebări de vameşi, dată fiind diferenţa de vârstă, cei doi au jurat că s-au căsătorit din dragoste, transmite Observatornews.ro. Însă, ancheta a scos la iveală că soţia reală a bărbatului, fiica noii sale ”soţii”, ieşise din Ucraina cu doar o zi înainte.

„Contrar tuturor anecdotelor, ginerele s-a căsătorit cu soacra sa. Un ucrainean în vârstă de 28 de ani s-a căsătorit cu soacra sa în vârstă de 40 de ani, care are un handicap de grupa I. Potrivit ”tinerilor căsătoriți”, ei mergeau la Varșovia pentru a trata vederea femeii”, se arată în comunicatul emis de autorităţile ucrainene, citat de publicaţia Focus.

Potrivit sursei citate, aceștia nu sunt la prima tentativă de acest gen. Cu câteva zile înainte încercaseră să treacă graniţa printr-un alt punct de frontieră, folosind aceeaşi poveste.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul A recurs la un gest disperat. Un ucrainean s-a căsătorit cu soacra pentru a scăpa de război apare prima dată în Realitatea.md.