Sari la conținut

FOTO cu o nouă intervenție SMURD. Un minor, transportat cu elicopterul de la Chișinău la București

  • de

Un minor în stare gravă de sănătate a fost transportat cu elicopterul SMURD în România. Totul s-a întâmplat astăzi, 10 septembrie.

„În dimineața zilei de 10 septembrie 2024, a avut loc o intervenție aero-medicală SMURD, pentru a transporta pe cale aeriană din Chișinău în România un băiat în vârstă de 14 ani, cetățean al Republicii Moldova.

Potrivit informațiilor înregistrate, băiatul în stare gravă de sănătate, de la Institutul Mamei și Copilului a fost transportat la Institutul Clinic Fundeni, București din România”, transmite Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Elicopterul a aterizat la ora 10:18 pe stadionul Dinamo din municipiul Chișinău, de unde medicii și paramedici SMURD au preluat pacientul.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

De la începutul anului 2024, aceasta este a patra intervenție aero-medicală SMURD realizată pentru cetățenii țării noastre, potrivit informațiilor oferite de IGSU.

Articolul FOTO cu o nouă intervenție SMURD. Un minor, transportat cu elicopterul de la Chișinău la București apare prima dată în Realitatea.md.