Sari la conținut

Noi detalii în cazul doctoriței moldovence ucise în Brăila. Presupusul criminal i-ar fi luat viața pentru bani

  • de

La aproape două luni de când doctorița Marina Gavril, originară din Republica Moldova, a fost ucisă în propriul său cabinet stomatologic din Brăila, România, procurorii au reuşit să refacă filmul crimei. Femeia fost mai întâi tâlhărită şi apoi, în doar 33 de secunde a fost omorâtă. Ucigaşul susţine în continuare că e nevinovat, scrie observatorulnews.ro.

Flancat de mascaţi şi încătuşat cu mâinile la spate, ca un infractor deosebit de periculos, principalul suspect cazul uciderii doctoritei stomatolog din Brăila, a fost dus din nou în faţa anchetatorilor. Procurorii au strâns noi probe şi au reuşit să afle motivele care l-au determinat să o ucidă.

„A intrat în cabinetul medicului înarmat cu un cuţit prin violarea sediului profesional, prin violenţă extremă a sustras cardul şi telefonul victimei. Telefonul mobil nu a fost găsit, în schimb, a fost identificat lângă domiciliul inculpatului cu o precizie de câţiva metri exact la ora la care el mergea acasă”,  declarat procurorul de caz.

Criminalul a şi folosit cardul doctoritei, a scos chiar bani de pe el, au descoperit procurorii. A mers în oraşul Galaţi la mai multe bancomate si a incercat de 10 ori să scoată diferite sume. Nu a reuşit decât de 2 ori din cauza fondurilor insuficinte.

Individul a constestat toate probele și sustine în continuare că este nevinovat. Soţul femeii cere o confruntare cu criminalul, el crede că doar aşa l-ar putea determina să mărturisească fapta.

Marina Gavril, doctoriţa stomatolog în vârstă de 41 de ani, originară din Republica Moldova, a fost găsită moartă în propriul cabinet la mijlocul lunii iulie. Anchetatorii spun că bărbatul care a ucis-o pe doctoriţă ar fi avut un plan minuţios şi a ascuns cu atentie urmele, şi-a schimbat hainele şi a avut trasee care să-i inducă în eroare pe poliţişti. Ar fi intrat peste doctoriţă înarmat cu un cuţit şi cu o violenţă extremă i-a luat cardul, telefonul şi apoi viaţa.

Individul acuzat de crimă are 39 de ani, este din Brăila şi are antencedente penale. A comis mai multe infracţiuni cu violenţă în Germania şi Franţa şi fusese eliberat în martie.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Noi detalii în cazul doctoriței moldovence ucise în Brăila. Presupusul criminal i-ar fi luat viața pentru bani apare prima dată în Realitatea.md.