Sari la conținut

Primarul de Bălți susține că se planifică suspendarea lui din funcție. Acuzații la adresa unui minister

  • de

Primarul de Bălți, Alexandr Petkov, afirmă ă s-ar încerca suspendarea lui din funcție. Potrivit lui, reprezentanții Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale ar fi pornit procedura, prin intermediul instanței.

„Dânșii consideră că primarul municipiul Bălți ar fi fost obligat să emită autorizații pentru construcția unor poduri pe centura orașului Bălți”, a spus Petkov în cadrul unei conferințe de presă.

Petkov mai afirmă că s-a adresat personal prim-ministrului Dorin Recean pentru a găsi soluții, după ce a refuzat să semneze documentele solicitate și nu a ajuns la o înțelegere cu Ministerul Infrastructurii. În opinia sa, decizia va preveni un colaps al transportului în Bălţi.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Pașii pe care îi întreprind autoritățile sunt îndreptați împotriva bălțenilor. Este vorba de două poduri pe care guvernarea vrea să le repare fără să țină cont de noi. Au decis să ignore decizia noastră”, a mai spus Petkov.

Redacția Realitate a solicitat reacție de la reprezentanții Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. La momentul publicării știrii nu am recepționat un răspuns din partea lor.

Articolul Primarul de Bălți susține că se planifică suspendarea lui din funcție. Acuzații la adresa unui minister apare prima dată în Realitatea.md.