Sari la conținut

VIDEO Veronica Dragalin relatează de ce nu poate fi compromisă: Oricând aș putea deveni avocat în SUA

  • de

Veronica Dragalin oferă asigurări că reputația sa nu poate fi compromisă. Șefa Procuraturii Anticorupție (PA) a relatat în cadrul unui podcast realizat de Vadim Cușnir că, dacă și-ar dori să câștige mai mult, oricând ar putea deveni avocată în SUA.

În același timp, făcând referire la revenire în Moldova, Dragalin a precizat că experiența sa ar putea aduce beneficii țării. Totodată, funcționara a spus că nu ar vrea să își „păteze” conștiința, iar din acest motiv nu ar intenționa să ia mită.

„Eu cred că am experiență profesională care poate oferi o altă perspectivă la probleme care există. Asta aduce plus valoare. Sunt o persoană care nu poate fi compromisă. (…)

Eu sunt așa de sigură că nu o să o fac niciodată, că nu e challenge. Dacă aș vrea să fac mulți bani, am alte modalități legale. Cam de ce m-aș compromite ca persoană, să am așa păcate pe conștiința mea? Din punct de vedere a banilor, oricând aș putea deveni avocat în Statele Unite, unde colegi de-ai mei câștigă mai mult de un milion de dolari pe an”, a spus șefa PA.

Totodată, în cadrul interviului, oficiala a menționat că problema corupției nu este el mai rău lucru care ni se poate întâmpla, menționând că a văzut crime mai grave pe când era în SUA.

 

Articolul VIDEO Veronica Dragalin relatează de ce nu poate fi compromisă: Oricând aș putea deveni avocat în SUA apare prima dată în Realitatea.md.