Sari la conținut

Vineri 13, cu noroc pentru deputați? Igor Grosu îi convoacă în ședință. Ordinea de zi, la membrii Biroului Permanent

  • de

Deputații se vor întruni vineri, 13 septembrie, în prima ședință plenară din sesiunea de toamnă a Parlamentului. Biroul permanent urmează să aprobe joi ordinea de zi.

Reuniunea membrilor Biroului Permanent este programată pentru joi, 12 septembrie. Pe agendă sunt trei subiecte: convocarea ședinței plenare, ordinea de zi a întrunirii și reglementarea serviciilor de telefonie mobilă în Secretariatul Parlamentului.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Parlamentarii s-au aflat în vacanță de la sfârșitul lunii iulie. Totuși, pe 3 septembrie aceștia au participat la o ședință specială, la care a ținut un discurs premierul polonez Donald Tusk, aflat într-o vizită oficială în țara noastră.

Potrivit legii, Parlamentul se întruneşte în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de primăvară începe în luna februarie şi durează până la sfârşitul lunii iulie. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii decembrie.

Articolul Vineri 13, cu noroc pentru deputați? Igor Grosu îi convoacă în ședință. Ordinea de zi, la membrii Biroului Permanent apare prima dată în Realitatea.md.