Sari la conținut

Voluntariatul, promovat printr-un concurs de fotografie. Cele mai creative idei vor fi premiate

  • de

„Prin Obiectiv” este un concurs de fotografie dedicat tinerilor pasionați de poze și voluntariat. Pot participa tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 29 de ani din municipiul Chișinău. Înscrierile au loc până pe data de 25 septembrie 2024.

„Primăria Chișinău invită toți doritorii să participe la ediția a doua a proiectului „Prin Obiectiv”, un concurs de fotografie dedicat tinerilor pasionați de fotografie și voluntariat din municipiul Chișinău, organizat la inițiativa Asociației Obștești „ATU”. Proiectul este finanțat prin Programul municipal de Granturi pentru organizațiile de tineret și este implementat cu sprijinul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport și al Centrului Municipal de Tineret Chișinău, sub egida Primăriei Municipiului Chișinău”, transmite municipalitatea.

Acest proiect își propune să încurajeze tinerii să îmbine fotografia și voluntariatul pentru a promova inițiative civice și implicarea activă în comunitate.

Participarea poate fi individuală sau pe echipe. Înscrierea se face online până la data de 25 septembrie 2024 prin completarea formularului.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Se vor acorda următoarele premii pentru cele mai creative fotografii care reflectă acțiuni de voluntariat și impact civic:

Premiul Mare: 4.000 lei
Simpatia Publicului: 3.000 lei
Locul I: 3.000 lei
Locul II: 2.000 lei
Locul III: 1.000 lei
Mențiune: 500 lei

Articolul Voluntariatul, promovat printr-un concurs de fotografie. Cele mai creative idei vor fi premiate apare prima dată în Realitatea.md.