Sari la conținut

Cazul fetiței de 3 ani, omorâte la Vărvăreuca: Șoferul nu era beat, nici drogat

  • de

Șoferul de 34 ani, care în luna august a tamponat mortal un copil de trei ani, într-un parc din localitatea Vărvăreuca, raionul Florești, nu era sub influența substanțelor interzise. Cel puțin asta au arătat rezultatele expertizei toxicologice.

Precizările au fost făcute pentru IPN de către șefa Secției comunicare și protocol a Inspectoratului General al Poliției (IGP), Diana Fetco. În prezent, tânărul este cercetat în stare de arest.

De menționat că, imediat după impact, șoferul a fost testat alcoolscopic cu aparatul Drager și s-a stabilit că nu se afla în stare de ebrietate.

Accidentul a avut loc în luna august într-un parc din localitate. Fetița de trei ani era împreună cu tatăl ei, care petrecea timpul cu un grup de persoane, printre care era și șoferul care a provocat accidentul.

Într-un moment, acesta a pornit în marșarier cu viteză, fără să se asigure, și a accidentat copilul, pentru care medicii nu au mai putut face nimic ca să-i salveze viața.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Tragedie fără margini în raionul Florești. O copilă de 3 ani, lovită mortal pe teritoriul unui parc

Articolul Cazul fetiței de 3 ani, omorâte la Vărvăreuca: Șoferul nu era beat, nici drogat apare prima dată în Realitatea.md.