Sari la conținut

Se caută rector la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie. Când va avea loc concursul?

  • de

Miercuri, 2 octombrie, se va desfășura procesul de alegere a rectorului Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Chișinău. Acesta se alege de către adunarea generală a cadrelor didactice şi ştiinţifice titulare şi a reprezentanţilor studenţi din senat şi din consiliile facultăţilor cu votul majorităţii membrilor.

„Consiliul pentru dezvoltare strategică instituţională al Universităţii de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova, prin Decizia nr. 5/4 din 11.09.2024, a validat în calitate de candidați pentru participare la concursul de ocupare a funcției de rector al USMF „Nicolae Testemiţanu” următoarele persoane, în ordine alfabetică:

Ceban Emil – doctor habilitat în științe medicale;
Lozan Oleg – doctor habilitat în științe medicale;
Vișnevschi Anatolie – doctor habilitat în științe medicale”, se arată în comunicatul emis de instituție.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că mandatul actualului rector expiră pe data de 10 octombrie curent. Alegerile se vor desfășura în cadrul Secției de votare amplasată în incinta Complexului Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu nr. 25), municipiul Chișinău, între orele 9:00-17:00.

Articolul Se caută rector la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie. Când va avea loc concursul? apare prima dată în Realitatea.md.