Sari la conținut

Trump susține că a avut „cea mai bună prestație” la dezbaterea de marți. Aliații săi îl contrazic

  • de

Donald Trump, fost președinte al Statelor Unite și actual candidat republican pentru un nou mandat, a afirmat marți, imediat după o dezbatere prezidențială în care s-a prezentat foarte slab, că performanța sa „a fost cea mai bună de până acum”. În stilul său, Trump a postat în aceeași seară o serie de sondaje online neștiințifice care sugerau că a „zdrobit-o” pe Kamala Harris, scrie antena3.ro.

„A fost cea mai bună dezbatere a mea, DINTOTDEAUNA, mai ales că a fost TREI LA UNU”, a scris el pe rețeaua sa socială, la scurt timp după încheierea dezbaterii. Trump i-a criticat pe cei doi moderatori de la ABC pentru că l-au contrazis în multiple ocazii când a răspândit minciuni evidente.

Conform a trei surse care au dorit să rămână anonime, Trump a demonstrat aceeași atitudine și în fața apropiaților și consilierilor săi câteva ore mai târziu. El părea încântat după dezbatere, dând impresia că își crede afirmațiile legate de prestație. Totuși, comportamentul său sugerează altceva.

Înainte de dezbaterea cu Biden din iunie, consilierii săi îi recomandaseră să participe la o conferință de presă post-dezbatere, propunere pe care Trump a refuzat-o după o prestație mult mai bună în fața unui Biden confuz. Atunci, Trump a realizat corect că era mai avantajos să nu se expună în fața jurnaliștilor, lăsând presa să-l taxeze pe Biden.

Pe de altă parte, comportamentul său de marți și miercuri, când încearcă să își salveze imaginea după o prestație dezastruoasă, demonstrează că Trump își dă seama de calitatea slabă a prestației sale, potrivit sursei citate.

Deși consilierii și susținătorii săi au continuat să-l laude public, în privat au recunoscut că fostul președinte a avut o seară foarte proastă, în contrast evident cu apariția lui în fața lui Biden, când a fost mult mai controlat și coerent, în comparație cu rivalul său.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Trump susține că a avut „cea mai bună prestație” la dezbaterea de marți. Aliații săi îl contrazic apare prima dată în Realitatea.md.