Sari la conținut

FOTO Membrii blocului „Victorie” i-au spus la revedere „șefului” de la ambasada rusă: „Prieten al poporului nostru”

  • de

Exponenții lui Șor în Republia Moldova i-au spus adio „șefului” de la ambasada Rusiei în Republica Moldova. La misiunea diplomatică au mers inclusiv Evghenia Guțul, Reghina Apostolova, Marina Tauber și Vasile Bolea.

Blocul „Victorie” a publicat și câteva imagini în care se observă niște cutii. Cel mai probabil acestea conțin cadouri de rămas bun pentru Oleg Vasnețov.

„Un adevărat prieten al poporului nostru, Oleg Vladimirovici Vasnețov, își finalizează serviciul de Ambasador al Federației Ruse în Moldova. În cele mai grele vremuri, el a căutat sincer să păstreze și să întărească relațiile dintre țările noastre. A reușit multe.

În ciuda politicilor Chișinăului oficial, oamenii din Moldova tratează Rusia cu mare căldură. Și anumite teritorii ale Moldovei, cu participarea directă a domnului Vasnețov, au reușit deja să stabilească un dialog cu Federația Rusă și să restabilească legăturile economice și sociale de lungă durată”, au transmis reprezentanții blocului Victorie.



Precizăm că ambasadorul Oleg Vasnețov a fost revocat de Putin. În locul lui, în Republica Moldova ar urma să vină diplomatul rus Oleg Ozerov.

Articolul FOTO Membrii blocului „Victorie” i-au spus la revedere „șefului” de la ambasada rusă: „Prieten al poporului nostru” apare prima dată în Realitatea.md.