Sari la conținut

Militarii Armatei Naționale dornici să învețe limba engleză. Câte persoane s-au înmatriculat la cursuri

  • de

50 de militari ai Armatei Națională au fost înmatriculați la Cursul intensiv de studiere a limbii engleze. Activitatea are loc în perioada 2 septembrie 2024 — 17 ianuarie 2025 având ca scop formarea şi dezvoltarea competențelor lingvistice ale militarilor.

„Cunoașterea limbii engleze este o prioritate pentru personalul militar, fiind esențială pentru participarea la programele de formare profesională oferite de partenerii externi și pentru participarea în misiuni internaționale”, a declarat șefului Centrului lingvistic din Academia Militară, Ion Serjant.

Pe parcursul fiecărui nivel al cursului, participanții vor fi evaluați prin teste de progres și evaluări finale, iar competențele lingvistice vor fi stabilite conform profilului standardizat STANAG 6001.

Până în prezent, Centrul Lingvistic al Armatei Naționale a format peste 1790 de militari și angajați civili, contribuind astfel la creșterea nivelului de pregătire lingvistică a personalului Armatei Naționale

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Militarii Armatei Naționale dornici să învețe limba engleză. Câte persoane s-au înmatriculat la cursuri apare prima dată în Realitatea.md.