Sari la conținut

FOTO Odesa Economic Revival Forum 2024: Ce discuții au avut loc și care-s perspectivele de colaborare

  • de

La Forumul Economic de Revitalizare a Odesei, desfășurat recent la Odesa, domnul Sergiu Manea, președintele Asociația Patronală a Industriei Turismului din RM – APIT , a avut discuții constructive cu primarul Odesei, Ghenadi Truhanov, precum și cu Ivan Liptuga, președintele Organizației Naționale de Turism a Ucrainei (NTOU), și cu alte oficialități.

Forumul a fost un eveniment de amploare care a reunit lideri politici, experți în domeniul economic, și reprezentanți ai afacerilor din întreaga lume, având ca scop principal evidențierea atractivității investiționale a orașului Odesa și promovarea oportunităților de colaborare internațională.

În cadrul întâlnirilor, domnul Sergiu Manea, președintele APIT a discutat cu primarul Odesei și cu alți oficiali despre potențialul de dezvoltare al orașului și despre posibilitățile de colaborare în mai multe domenii, inclusiv proiecte culturale, infrastructură, afaceri și turism.

„Întâlnirile cu oficialitățile de la Odesa, au fost extrem de valoroase și au deschis noi perspective pentru colaborare,” a declarat Sergiu Manea. „Sunt entuziast în privința oportunităților de a lucra împreună în aceste domenii cheie și de a dezvolta proiecte care să beneficieze ambele regiuni”.

Forumul a oferit o platformă excelentă pentru consolidarea parteneriatelor și explorarea de noi posibilități de dezvoltare.

Sergiu Manea a subliniat importanța continuării acestor discuții și transformării ideilor în proiecte concrete care să aducă beneficii economice și culturale pentru ambele părți.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul FOTO Odesa Economic Revival Forum 2024: Ce discuții au avut loc și care-s perspectivele de colaborare apare prima dată în Realitatea.md.