Sari la conținut

Tragedia de la Ungheni: Băiatul de doi ani căzut în golul unui ascensor rămâne în comă

  • de

Băiețelul de doi ani de la Ungheni, care a căzut în golul unui ascensor, continuă să se afle în comă. Precizarea a fost făcută pentru Realitatea.md de către purătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu.

„Deocamdată starea pacientului este fără schimbări esențiale. (N.r. băiatul) încă este în comă”, a spus Maxim Cazacu.

Primăria municipiului Ungheni anunță că, după verificarea a 78 de ascensoare din oraș, doar 45 au fost repornite. Celelalte au fost oprite pentru înlăturarea defectelor depistate, scrie IPN. Până în prezent au fost controlate 78 de lifturi din cele 100.

„Concluzia nu este dintre cea mai îmbucurătoare. Doar 45 au fost repornite, restul având diverse defecte, care urmează să fie lichidate în zilele următoare. Grupul de intervenție, din care fac parte specialiști în domeniu, sub îndrumarea experților de la Chișinău, continuă verificările”, precizează Primăria. Totodată, autoritatea locală a dispus crearea unui sector de gestionare a ascensoarelor în cadrul întreprinderii municipale „Servicii Comunale Ungheni”.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că miercuri, 11 septembrie, un copil de doi ani din Ungheni a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut în golul unui ascensor de la etajul șase a unui bloc de locuit. Micuțul s-a ales cu multe traumatisme.

„Este internat în secția de reanimare”. Care este starea băiețelului de doi ani, căzut în golul unui lift

 

Articolul Tragedia de la Ungheni: Băiatul de doi ani căzut în golul unui ascensor rămâne în comă apare prima dată în Realitatea.md.