Sari la conținut

Bărbat din Ialoveni, condamnat la închisoare. Se află în căutare pentru a fi plasat în arest

  • de

Un bărbat de 38 ani, originar din Ialoveni, a fost condamnat la 6 ani de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis, pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate.

„Conform învinuirii înaintate de procurorii de la Ialoveni, inculpatul, la 30 iulie 2023, pe timp de zi, fără a deține permis de conducere, a urcat la volanul unui automobilul în stare de ebrietate și s-a deplasat pe străzile satului Horăști, raionul Ialoveni. Fiind stopat de colaboratorii poliției și testat cu „Drager alcotest” i-a fost depistată concentrația vaporilor de alcool în aerul expirat de 0,49mg/l, concentrație care, potrivit legii, reprezintă stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat”, se arată în comunicatul emis de Procuratura Generală (PG).

Acuzatorii de stat spun că, cauza penală a fost examinată în instanța de judecată în lipsa inculpatului, din motiv că acesta s-a eschivat de la prezentarea la ședințele de judecată.

Inculpatul a fost anunțat în căutare și urmează a fi plasat în arest preventiv, la reținerea acestuia. Sentința este cu drept de apel la Curtea de Apel Chișinău.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Bărbat din Ialoveni, condamnat la închisoare. Se află în căutare pentru a fi plasat în arest apare prima dată în Realitatea.md.