Sari la conținut

FOTO Tauber și Guțul au luat avionul spre Sankt-Petersburg. Evenimentul la care se vor întâlni cu apropiații lui Putin

  • de

Marina Tauber și Evghenia Guțul au mers împreună la Sank-Petersburg. Cele două aliate a lui Ilan Șor participă la un forum al femeilor din Eurasia.

Cele două susțin că au fost invitate de către Valentina Matvienko, președinta Consiliului Federației din Adunării Federale a Rusiei, una dintre aliatele lui Putin și susținătoarea războiului din Ucraina.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Ne așteaptă un program de lucru încărcat. Avem programate multe întâlniri cu colegi din Rusia. Sunt planificate de asemenea întâlniri cu femei-lideri din alte țări și discursuri la sesiuni tematice.

Vom vorbi, printre altele, despre valorile tradiționale în societate, diplomație și despre soluționarea problemelor sociale” a transmis Marina Tauber, din Rusia.

Nici Tauber, dar nici Guțul, nu au precizat cine sunt funcționarii care vor avea întrevederi cu ele, dar s-au lăudat pe rețelele de socializare cu fotografii de la eveniment.






Articolul FOTO Tauber și Guțul au luat avionul spre Sankt-Petersburg. Evenimentul la care se vor întâlni cu apropiații lui Putin apare prima dată în Realitatea.md.