Sari la conținut

FOTO Tragedie în raionul Fălești. Un bărbat a murit electrocutat în timp ce repara un cablu

  • de

Un bărbat de 52 de ani a murit, după ce a fost electrocutat. Tragedia s-a întâmplat astăzi, 18 sepetembrie, în localitatea Musteața din raionul Fălești.

„Preliminar, echipa de intervenție a constatat la fața locului că un bărbat în vârstă de 52 de ani, în timp ce efectua lucrări de reparație a unui cablu electric în gospodăria sa, a fost electrocutat.

În urma incidentului, acesta a fost proiectat în tubul fântânii din apropiere, suferind o lovitură la cap, ce a dus la decesul său, având și semne evidente de electrocutare”, a declarat pentru Realitatea.md, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Fălești, Svetlana Talpă.

Ulterior, corpul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la examinarea medico-legală pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. Poliția continuă cercetările în acest caz pentru a clarifica toate circumstanțele incidentului.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul FOTO Tragedie în raionul Fălești. Un bărbat a murit electrocutat în timp ce repara un cablu apare prima dată în Realitatea.md.