Sari la conținut

Șoferița unui taxi, beată criță la volan. Ce grad de ebrietate avea și ce riscă

  • de

O șoferiță de 32 ani din Capitală va fi sancționată și riscă să rămână fără permisul de conducere, după ce a fost depistată beată criță la volan. Potrivit poliției, cazul a fost înregistrat în dimineața zilei de miercuri, 18 septembrie, la intersecția străzilor Maria Drăgan cu Meșterul Manole din sectorul Ciocana.

Mai mult de atât, femeie se afla la volanul unui automobil ce aparținea unei companii de taxi.

„În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că la volanul unei mașini de model Ford se afla o femeie de 32 de ani din capitală, vizibil în stare de ebrietate avansată. Testul la alcool a confirmat ebrietatea acesteia, rezultatul fiind 1,59 mg/l vapori de alcool în aerul expirat”, se arată ân comunicatul Poliției Naționale.

Conform noilor modificări legislative din 7 septembrie 2024, aceasta urmează a fi sancționată cu amendă în mărime de până la 125 000 de lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani, în ambele cazuri cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Șoferița unui taxi, beată criță la volan. Ce grad de ebrietate avea și ce riscă apare prima dată în Realitatea.md.