Sari la conținut

VIDEO Nemerenco, despre mama care și-a ucis copilul de 5 ani la Căușeni: „Este un caz izolat, se întâmplă peste tot în lume”

  • de

Noi detalii despre crima terifiantă din raionul Căușeni au fost dezvăluite de ministra Sănătății, Ala Nemerenco. Potrivit unei secvențe video publicate de New TV, oficiala a declarat că „este un caz izolat, se întâmplă peste tot în lume”.

Femeia de 39 de ani, care care și-a omorât cu sânge rece copilul, suferea de o tulburare delirantă. Totodată, potrivit ministrei, starea bănuitei este stabilă, satisfăcătoare și aceasta poate să discute cu oamenii legii.

„Ea suferă de o tulburare organică delirantă cu aloră schizofrenică (…), (…). Deci, la momentul conștientizării, ea a încercat să se sinucidă, la momentul de față pentru a avea discuții cu poliția ea este în stare satisfăcătoare. Medicii au spus că ea poate să discute.

Ea a trecut și prin multe traume în familie. A pierdut un copil, a pierdut soțul în urma cancerului și este un caz izolat, se întâmplă peste tot în lume. Ce aș mai putea să adaug, se afla în tratament, tratamentul era monitorizat de către asistentul social. Cu două zile în urmă a fost vizitată acasă și asistenta confirmase că ea a primit tratamentul”, a declarat Ala Nemerenco.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că tragedia s-a produs în dimineața zilei de luni, 16 septembrie. Potrivit presei locale, femeia i-ar fi tăiat gâtul cu un cuțit de bucătărie, după care a încercat să se sinucidă.

Caz ȘOCANT într-o localitate din raionul Căușeni. Un copil de cinci ani ar fi fost ucis de mama sa

 

Articolul VIDEO Nemerenco, despre mama care și-a ucis copilul de 5 ani la Căușeni: „Este un caz izolat, se întâmplă peste tot în lume” apare prima dată în Realitatea.md.