Sari la conținut

Băiețelul ucis de mamă în Căușeni a fost înmormântat. Cum rămâne cu soarta fetiței care a scăpat vie ca prin minune?

  • de

Băiețelul de 5 ani căruia mama i-a tăiat gâtul într-un sat din raionul Căușeni a fost înmormântat de cumnata femeii. Nora acesteia, Andreea Cristea, a făcut mai multe dezvăluiri pe contul său de TikTok, unde este urmărită deja de peste 55 de mii de utilizatori ai platformei, precum că ar exista anumite nemulțumiri legate de ceremonia funerară. De asemenea, a povestit și cu cine va rămâne fetița de 11 ani, care a scăpat ca prin minune din mâinile mamei sale.

Internauții s-a întrebat de ce băiețelul nu a fost înmormântat cu slujbă și preot, conform tradiției ortodoxe. Andreea Cristea a răspuns că era binecuvântat la biserica penticostală. În jurul situației pare să se fi iscat nemulțumiri în familie.

@andreeaandy04 Ca răspuns pentru @Olga ♬ sunet original – Andreea Cristea

@andreeaandy04 Ca răspuns pentru @alexa golburean ♬ sunet original – Andreea Cristea

Fetița de 11 ani urma să rămână tot la femeia care a avut grijă de ceremonia de înmormântare, după care însăși Andreea Cristea intenționa să o înfieze, doar că a ieșit la contact o soră de pe mamă, de 20 de ani. Potrivit legislației, copiii rămân la rudele din prima linie și numai dacă acestea se dezic, poate fi căutată o altă familie pentru adopție.

@andreeaandy04😓😓😓😓

♬ sunet original – Andreea Cristea

Amintim că tragedia s-a întâmplat în dimineața din 16 septembrie curent. Femeia de 39 de ani, mama copiilor, se afla la evidența psihiatrului. Suferă de o tulburare delirantă. A fost o perioadă sub grija unui frate de-al său și a soției acestuia. Cuplul ar fi luat decizia să plece din casa ei, în urma unor certuri mari și scandaluri, chiar cu două săptămâni înainte de crimă.

Acum, are statut de bănuită. Starea ei este stabilă, satisfăcătoare, după ce ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, și poate să discute cu oamenii legii. Dacă va fi găsită vinovată, riscă 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

VIDEO Nemerenco, despre mama care și-a ucis copilul de 5 ani la Căușeni: „Este un caz izolat, se întâmplă peste tot în lume”

Articolul Băiețelul ucis de mamă în Căușeni a fost înmormântat. Cum rămâne cu soarta fetiței care a scăpat vie ca prin minune? apare prima dată în Realitatea.md.