Sari la conținut

Consiliul Municipal Chișinău, în ședință. Ce alte evenimente poți urmări în direct pe RLIVE TV și Rlive.md

  • de

Evenimentele pe care le poți urmări astăzi, 19 septembrie în direct pe RLIVE TV și rlive.md

09:00 Moldovenii din sudul ţării, de la Cahul, despre calea europeană a Republicii Moldova

09:00 Cea de-a cincea ediție a conferinței fiscale „TAXCON’24”

09:00 Conferința Internațională „Mecanismele de protecție a drepturilor omului și rolul Instituțiilor Naționale pentru Drepturile Omului în Uniunea Europeană și în afara acesteia”

10:00 Conferință internațională dedicată industriei farmaceutice și turismului medical

10:00 Conferință de presă organizată de Teatrul Republican „Luceafărul” dedicată deschiderii celei de-a 64-a stagiuni teatrale

10:00 Ședința Consiliului Municipal Chișinău din 19 septembrie 2024

11:00 Conferință de presă organizată de Oficiul Național al Viei și Vinului dedicată celea de-a XXIII-a ediție a Zilei Naționale a Vinului

12:00 Conferință de presă cu genericul: „Poziția cu privire la Referendumul din 20 octombrie”

14:45 Conferință de presă susținută de ministrul afacerilor externe al Republicii Moldova, Mihai Popșoi, și ministrul afacerilor externe al Ucrainei, Andrii Sybiha.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

RLIVE TV este distribuit în toate rețelele de cablu și IPTV primele fiind Moldtelecom, StarNet, Orange, ARAX, etc.

Acoperirea pe țară este de peste 80 % din total abonați TV.

RLIVE TV este prezent și în online, pe site-urile realitatea.mdRlive.md, bani.mdrupor.mdmoldovalive.md, diez.md, deschide.mdziarulnational.mdnordnews.mdzugo.md, paranteze.mdmoldova.org, newsmaker.md, într-un widget comod, pe paginile principale și de știri.

RLIVE TV este un nou concept de televiziune modernă și inedită, bazată pe grafică și vizual, o transpunere a online-ului pe TV, orientată spre oamenii care privesc TV în timpul zilei, la birou sau acasă.

Contentul de bază este reprezentat prin transmisiunile live ale celor mai importante evenimente sociale, economice, culturale și politice din țară, conferințe și ședințe, cu buletine de știri la finalul fiecărei ore, fillere și rubrici informative și educative pentru diverse vârste și domenii de interes.

Articolul Consiliul Municipal Chișinău, în ședință. Ce alte evenimente poți urmări în direct pe RLIVE TV și Rlive.md apare prima dată în Realitatea.md.