Sari la conținut

VIDEO Marijuană, crescută cu sistem de irigare, pe un câmp din Cahul. Un suspect a fost identificat

  • de

O grupare specializată în cultivarea, păstrarea și comercializarea drogurilor a fost destructurată. Ofițerii INI și procurorii PCCOCS au identificat un suspect de 56 de ani din Cahul, acolo unde și a fost desfășurată activitatea infracțională.

În urma investigațiilor, oamenii legii au descoperit o parcelă de pământ, cu sistem de irigare prin picurare unde erau cultivate plante de cânepă.

„La începutul lunii septembrie 2024, cu suportul mascaților din BPDS „Fulger”, bărbatul a fost reținut. Pe parcela de pământ, oamenii legii au depistat și ridicat 1 756 plante de cânepă în stadie de vegetație, 2 butoaie din plastic a câte o tonă și bandă pentru irigații”, se arată într-un comunicat emis de Poliție.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/MDxJA72cDp8″ muted=”false”]

Totodată, ofițerii și procurorii au stabilit că semințele au fost aduse din Uniunea Europeană.

Conform estimărilor inițiale, figuranții urmau să obțină în jur de 150 kg de muguri de marijuana.

Suspectul a primit arest la domiciliu pe un termen de 30 zile și riscă închisoare de la 5 la 10 ani. Potrivit oamenilor legii, urmărirea penală continuă.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Marijuană, crescută cu sistem de irigare, pe un câmp din Cahul. Un suspect a fost identificat apare prima dată în Realitatea.md.