Sari la conținut

VIDEO Mai multă siguranță pentru călători! Transportul privat din Bălți va fi supus unor controale

  • de

Până la 1 octombrie, toate unitățile de transport privat, care efectuează transportarea pasagerilor pe teritoriul municipiului Bălți, cât și în suburbiile orașului, vor fi supuse unor controale obligatorii. Anunțul a fost făcut de primarul Aleksandr Petkov, în cadrul ședinței cu reprezentanții serviciilor comunale.

Controlul autovehiculelor va avea loc la întreprinderea municipală „Direcția de Troleibuze Bălți” și se va desfășura după ora 18:00, pentru a nu perturba programul de transport al pasagerilor.

„Până la 1 octombrie, nicio unitate de transport nu va primi fișele de rută fără încheierea serviciilor specializate. Numele celor care vor refuza să își prezinte unitățile de transport pentru control vor fi publicate pe site-ul oficial al primăriei, deoarece acțiunile lor pun în pericol siguranța locuitorilor orașului, în special a copiilor”, a declarat Petkov.

Administrația municipiului Bălți reamintește că grija pentru siguranța cetățenilor este o prioritate și îndeamnă toți proprietarii de transport privat să respecte normele și cerințele stabilite pentru a asigura securitatea transportării pasagerilor.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/AQPweGoef9Dj2apd89QnRKY-5iNLWYtMv12h-SxhVJXbBRQtiFWs0T6NFlajfF2AWfk03I0Qw2UR7x8BG34KK-aN.mp4″ muted=”false”]

Articolul VIDEO Mai multă siguranță pentru călători! Transportul privat din Bălți va fi supus unor controale apare prima dată în Realitatea.md.